*In de keuken van de “Boekanier”, zwaait onze chef Anthon de scepter. Als we hem vragen wat zijn kookstijl is, aarzelt hij even; “Noem het maar Europees.”, zegt hij vervolgens. Frans, Spaans of Italiaans, hij deinst er niet voor terug om typische streekproducten in een ander jasje te hijsen.
Streekproducten en biologisch rundvlees
In de wintermaanden experimenteert hij graag. Om eens goed zijn ogen de kost te geven en te proeven van al dat lekkers in onze prachtige provincie, gaat hij de boer op zoals hij dat zelf noemt. Denkt U meteen aan oesters, mosselen en kreeft? Anthon kan ook heel blij worden van de wat minder voor de hand liggende producten. Bijvoorbeeld een keur aan groentes, maar ook biologisch rundvlees (zelfs van runderen die grazen in Vrouwenpolder), boerenkazen of brood van Zeeuws vlegelmeel.
Kortom er valt, welk seizoen het ook is, weer een hoop lekkers te proeven!
Let’s Party!
Heeft u iets te vieren? Voor partijen tot 100 personen is de Boekanier een sfeervolle lokatie. In principe kan alles, dus valt er binnenkort een feestje te organiseren, dan nodigen we u van harte uit bij ons aan tafel. Onder het genot van een drankje kunnen we alles aan uw wensen aanpassen. U vindt op onze website een aantal voorbeeldmenu’s en buffetten. Klik gerust door op onze website voor leuke foto’s.